1.6 Onderwijzen
graphic
NormPlan licht u voor, licht u in, licht u bij.
Voorlichten
NormPlan kan u als geen andere “vanuit de praktijk” voorlichten over het proces dat zich gaat afspelen als u gaat bouwen. Dat kan in overleg met u vanaf één tot veel personen, afhankelijk van uw locatie en uw medewerkers. Wij houden een inventarisatie van uw opleidingswensen en zorgen er voor dat u de lesstof ontvangt die aansluit op uw vraag én op het niveau van u en uw medewerkers. Naast bouwen verstaan wij ook het vak van beheren, renoveren en onderhouden.
Inlichten
NormPlan is op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het bouwen en binnen de sectoren waar veel en op veel verschillende manieren wordt gebouwd. Het nieuwe bouwbesluit, de nieuwe regels brandveiligheid of de regels binnen uw branche; NormPlan zet zich in om u en uw medewerkers in te lichten over de laatste stand van zaken.
Bijlichten
NormPlan kan voor uw Spreken in het Openbaar. Op basis van uw uitdaging kan NormPlan u verrassen met een presentatie die aansluit op de actualiteit en uw gehoor boeien met een verhaal dat klinkt. In het verhaal neemt NormPlan u bij de hand en leidt u langs de vele nieuwe mogelijkheden, de risico’s én de kansen. Daag ons uit: geef ons de ruimte en wij vullen die voor u en uw gehoor en en-passant maken wij ook nog reclame voor u en uw bedrijf. Wij zetten u en uw organisatie eens flink in de schijnwerpers.
Als uw interesse gewekt is dan adviseren wij u onze website www.DoCiel.nl of www.BeeldReis.nl te bezoeken.
Daarnaast zijn wij in staat om schriftelijk u en uw dienstverlening onder woorden te brengen en te publiceren. Dat kan in uw eigen huisorgaan, dat kan ook in een openbare publicatie. Van de CoBouw tot de periodieken van de SDU, NormPlan zet uw filosofie om in een helder en leesbaar verhaal.
_______________________________________________________________________________________
Lesgeven en publiceren is een BTW-vrije dienstverlening, mits deze van een algemene aard en omvang is. Wij kunnen hierover met u van gedachten wisselen voordat u ons een opdracht verstrekt.