2.1 Filosofie van NormPlan
graphic
Filosofie van NormPlan
Gebouwen leven
Ze geven ons beschutting en bescherming. Daarnaast kunnen goede gebouwen onze manier van leven, wonen en werken ondersteunen en veraangenamen. Wij kunnen ons er thuis voelen. Gebouwen zijn meer dan de moeite waard om goed behandeld te worden. Vaak is een gebouw de duurste investering die u in uw leven doet. Maar met een zorgvuldig ontwerp, deskundig bouwen, goed beheer en luisterend naar de vragen van gebruikers en bewoners, kan het een heel rendabele investering zijn.
NormPlan wil u in uw enthousiasme voor uw eigen gebouw of voor dat gebouw dat u op het oog heeft adviseren over de juiste vorm, het juiste onderhoud en de juiste ingrepen om het gebouw nog meer UW gebouw te maken.
Gebouwen maken met NormPlan
NormPlan bestaat heel recent. De mensen die ervoor werken hebben in het land van het bouwen, onderhouden en beheren hun sporen verdiend.
Voor wat NormPlan zelf niet in huis heeft, heeft zij een ongekend groot netwerk waar u, met ons, in mag grasduinen. Zo komen wij uiteindelijk bij de beste partij om u te ondersteunen.
NormPlan heeft kennis in huis; wij weten als geen ander dat nog nooit klanten zijn weggelopen vanwege de kennis die wij met hen delen. In tegendeel: het levert meer, betere en intensievere contacten op.
NormPlan houdt van bouwen, beheren en onderhouden. Wij willen daar lol aan beleven en vooral om ons zelf en onze partners lachen. Omdat de dingen toch wel eens anders gaan als op voorhand voorgesteld. Dat maakt het vak spannend, soms vermakelijk en altijd naar tevredenheid.