1.2 Beheren
graphic
NormPlan helpt u beheren en verbeteren
Onderhoud
Gebouwen dwingen onderhoud af. Of dat nu is omdat het slijt, omdat het ineens kapot gaat of omdat u vindt dat het niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet. U wilt dat het verandert of dat het beter wordt. Wij kunnen u adviseren bij het maken van de juiste onderhoudskeuze, vanaf de meest eenvoudige klussen zoals schilderwerk aan uw houten kozijnen tot en met complexe werken zoals het vervangen van uw cv- ketel.
Ook kunnen wij voor u het onderhoud in de toekomst bepalen: wat bent u op de korte en de lange termijn kwijt aan het onderhoud en... kunt u hiervoor sparen of moet u het onderhoud op een andere manier regelen. Wij begeleiden u bij het stellen van prioriteiten hierin.
Renovatie
Uw huisvesting voldeed ooit uitstekend. Maar nu ineens bent u niet meer zo blij met uw huisvesting. Wat wordt het? Gaat u verkopen en koopt u iets anders? Gaat u renoveren? Of wordt het sloop en nieuwbouw? Wij kunnen u ondersteunen bij het maken van deze financieel niet eenvoudige beslissing. Wij kunnen u na de keuze begeleiden, zodat uw wens ook werkelijkheid wordt.
Wij kunnen uw wensen en eisen voor de nieuwe huisvesting vertalen in plannen en deze ook voor u uitvoeren. Wij verzorgen de noodzakelijke vergunningen en berekeningen om uw plan ook goedgekeurd te krijgen. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Het enthousiasme willen wij graag met u delen. Wij gunnen u de vreugde van een nieuw gebouw van harte.